Drukbezochte jubileumreceptie

Op zaterdag 13 januari j.l. werd het 40 jarig jubileumjaar van de Eschlanderkapel geopend met een drukbezochte receptie. Vanaf 15.00 uur kwamen de genodigden waaronder veel oud-muzikanten, vertegenwoordigers van andere verenigingen uit de gemeente en wijde omgeving, familie, vrienden, belangstellenden. Onze burgemeester mevrouw Anneke Raven benadrukte in haar speech het belang van de Eschlanderkapel voor het dorp Hellendoorn maar ook de warme vriendschap waardoor deze kapel met haar 40 jaar nog maar aan het begin staat. Verder waren er speeches van de vice-voorzitter van de kapel Ineke Twilhaar, de voorzitter van de Vriendenkring Luuk Brouwer, voorzitter van de harmonie Jeroen TIjhuis en kapelmeester Jan Dijsselhof.  Ook Riet Welgraven sprak warme woorden.

De leden van het eerste uur, Patrick Wolterink en Bennie Stegeman, werden in het zonnetje gezet en met bloemen en een cadeau bedankt voor hun 40 jaren lidmaatschap.

Daarna was het tijd voor een hapje en een drankje en konden dorpsbewoners en andere belangstellenden de muzikanten feliciteren met deze mooie mijlpaal.

We kijken terug op een gezellige middag en een goede start van het jubileumjaar. Dank voor alle mooie woorden en attenties die we mochten ontvangen.