Rib’s & Polka’s wederom succes

Het was fris en bewolkt op zondag 24 juni maar toch kwam het publiek in grote getale naar de tweede editie van Rib’s & Polka’s in Park de Geuren.
Op het laatste moment moesten de Borchlander Musikanten uit Borculo verstek laten gaan. Dit mocht de pret niet drukken; de Eschlanderkapel speelde zelf het eerste blok deze middag, eerst met de volledige kapel en vervolgens enkele nummers met de Eschlander 7.

Daarna kwam Larenka uit het Gelderse Laren op het geimproviseerde podium. Zij vulden het muzikale programma met veel solistische optredens. Deze kleurige groep brengt voornamelijk Mahrische muziek ten gehore. Het publiek bleef zitten en genieten, ook toen het begon te miezeren.

Het laatste uur werd wederom opgevuld door de muzikanten van de Eschlanderkapel waarna beide kapellen deze mooie middag gezamenlijk besloten met Wir Musikanten, de Bohmischer Traum en Bis Bald. Toen kwam de regen ook met bakken uit de hemel en was Park de Geuren snel leeg…..

Publiek heeft genoten van de polka’s en van de heerlijke ribbetjes, smaakvol bereid op de smokers door onze bassist Marcel Brandwacht en zijn team.

Een mooie combinatie, Rib’s & Polka’s, dat ook in 2019 weer op het programma zal komen.